PostFrontal Forum
PostFrontal Forum
PF Home | International_Forum | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?


 All Forums
 LK8000 International Support
 BUG reporting and solved list
 Lost Airport symbol (NOBUG)
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

AndiKl82
Pulcino

9 Posts

Posted - 15/01/2019 :  15:12:43  Show Profile  Reply with Quote
Hello

I lost somhow the airport symbol - I guess wrong setting. When I open the next wp site, all waypoints, airfields,... are shown. Also the symblos are there (airspace, mountainpeak,...) only the airport symblo is missing.

Anybody an idea

Thanks, BR Andi



Edited by - AlphaLima on 23/01/2019 09:43:13

AlphaLima
Moderator

Germany
1579 Posts

Posted - 16/01/2019 :  08:55:41  Show Profile  Visit AlphaLima's Homepage  Reply with Quote
I assume you are talking aboujt the symbol on the map.
Display1/3 -> Lables WPTS (lower right corner)

Go to Top of Page

AndiKl82
Pulcino

9 Posts

Posted - 21/01/2019 :  12:54:44  Show Profile  Reply with Quote
Hello AlphaLima

The symbol on the map is still there. But when I press the screen longer I get a list with Waypoints, Airports, Outlanding fields,... In front of each WP a symbol is shown but unfortunatelly not at the airports - here is no symbol. I used the openaip file - maybe there is not the correct name for the wp mentioned?
Go to Top of Page

AlphaLima
Moderator

Germany
1579 Posts

Posted - 21/01/2019 :  20:01:28  Show Profile  Visit AlphaLima's Homepage  Reply with Quote
Which Version& Hardware are you using. Did you try on another device or PC?
Which symbol is displayed instead? Can you make a screenshot?
I suspect wrong airfield definition, have you tried another file. Can you send me yours to AlphaLima at lk8000.org

Edited by - AlphaLima on 21/01/2019 20:06:00
Go to Top of Page

AndiKl82
Pulcino

9 Posts

Posted - 22/01/2019 :  07:23:41  Show Profile  Reply with Quote
Hello AlphaLima

I think the problem is the file that i use - it is from opeinaip. I tryed an older file from last year and everything is there.

I sent you per mail the file and some screenshots.

BR Andreas

Go to Top of Page

AndiKl82
Pulcino

9 Posts

Posted - 22/01/2019 :  07:25:40  Show Profile  Reply with Quote
I forgot to mention the versoin --> I use Version 7.0 on a Oudie but at the moment I'm preparing on the pc for the new season.
Go to Top of Page

AndiKl82
Pulcino

9 Posts

Posted - 22/01/2019 :  08:51:47  Show Profile  Reply with Quote

Hello AlphaLima

Unfortunately your email did not work. I uploaded some screenshot

Without symblos - current file from open aip
https://cloud.zaunergroup.com/index.php/s/mpSysiiP385HQ9B

With symbols as it normally looks like - older file from last year.
https://cloud.zaunergroup.com/index.php/s/MyZIQBMA5Z89OSZ

And here the file that i use
https://cloud.zaunergroup.com/index.php/s/YAY0TpJIEoSZRmg

BR Andreas

Go to Top of Page

AlphaLima
Moderator

Germany
1579 Posts

Posted - 23/01/2019 :  09:42:33  Show Profile  Visit AlphaLima's Homepage  Reply with Quote
OK, problem seems to be solved solved.
Go to Top of Page

AndiKl82
Pulcino

9 Posts

Posted - 24/01/2019 :  08:06:09  Show Profile  Reply with Quote
Hello AlphaLima

What is the solution - some changings in the aip file or is it a problem with lk8000?

Thanks and BR, Andreas
Go to Top of Page

AlphaLima
Moderator

Germany
1579 Posts

Posted - 24/01/2019 :  16:55:08  Show Profile  Visit AlphaLima's Homepage  Reply with Quote
It a problem in your file, it is not an OpenAIP nor CUP but an dat File format without any runway/landable information.
Quite obvious if you open it with an editor.
Go to Top of Page

AlphaLima
Moderator

Germany
1579 Posts

Posted - 24/01/2019 :  16:58:10  Show Profile  Visit AlphaLima's Homepage  Reply with Quote
Here is the files you're looking for:
https://github.com/AlphaLima/LK8000_Data/blob/master/_Waypoints/Europe/

or here:
https://www.openflightmaps.org/lo-austria/?airac=1901&language=local

Edited by - AlphaLima on 24/01/2019 17:01:52
Go to Top of Page

AndiKl82
Pulcino

9 Posts

Posted - 25/01/2019 :  08:45:36  Show Profile  Reply with Quote
Hello AlphaLima

Thanks - now it works.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
PostFrontal Forum © PostFrontal - La community del Volo a Vela Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000

Suggerimenti dello staff:

               

Note legali (italiano):
Privacy Policy Cookie Policy
Legal notice (english):
Privacy Policy Cookie Policy

PostFrontal S.A.S. di Giuliano Golfieri & c. - P.I. 05264240960